Om oss

Hvem er Stette Bygdeservice?

Stette Bygdeservice ble etablert i 2013, og holder til på Skodje i Ålesund kommune. På hjemgården min på Stette, har vi etablert kontor og lager for virksomheten. Gården ligger langs hovedveien gjennom bygda, med flott utsikt utover Stettevika innerst i Ellingsøyfjorden.

Gjennom årenes løp har vi hjulpet våre kunder med mye forskjellig. Skog og trefelling, hagearbeid, vaktmestertjenester, snøbrøyting og montering av solskjermingsprodukter og garasjeporter for å nevne noe.

Nå har vi spesialisert oss på skogsarbeid og trefelling, fliskutting, hagearbeid og snøbrøyting på vinteren. Våre kunder er både bedrifter og private, kommuner, fylkeskommune og entreprenører, kort sagt alle som trenger hjelp til trefelling og lignende.

2023 markerer Stette Bygdeservice sitt 10 års jubileum, i løpet av årene har vi opparbeidet stor kunnskap og erfaring innen våre fagområder. Trygt, godt og effektivt utstyr er også viktig for å utføre jobbene trygt og sikkert. 

God kvalitet på arbeidet som utføres og fornøyde kunder er det vi streber mot. Det er også den beste reklamen vi kan få. Ta kontakt for en gratis og uforpliktende befaring og pristilbud på prosjektet ditt.

Vi har høyt fokus på HMS i arbeidet. Derfor har alle ansatte og samarbeidspartnere gjennomgått omfattende kurs og opplæring innenfor fagområdene vi hjelper kundene våre med.

Alle ansatte og samarbeidspartnere bruker godkjent verneutstyr og kommunikasjon på jobben. En grundig gjennomgang av prosjektet før oppstart, er til god hjelp når vi utfører jobben hos kunden. Da får vi avdekket eventuelle farer og problemstillinger, og tatt våre forholdsregler slik at jobben blir utført trygt og sikkert.

Våre prosjekter

Fliskutting

Seksjonsfelling

Seksjonsfelling

Opprydding

Beitepssing

Fliskutting