Fliskutting

Fliskutting

Vi har 2 stk. fliskuttere som kan frese / male opp greiner og trær til flis.

Timberwolf TW230 VTR er en selvgående fliskutter på beltedrift, og har en kapasitet på 16 cm i diameter på greiner og trær. Effektiv liten sak som kommer seg frem nesten overalt. 

Farmi 270 ACC har en kapasitet på 27 cm i diameter og er en traktormontert fliskutter som gir oss muligheten til å flise grovere trær. Denne må driftes nært vei eller lignende der traktoren kan komme frem.

Om du ikke vil ha flis på området, kan vi flise greiner rett opp i en tipphenger for bortkjøring av flis. Derimot kan det ofte være en fordel å legge igjen flisa i terrenget rundt trærne, dette for å kunne jevne ut terrenget hvis det er litt ujevnheter på området. 

Vi fliskutter alt som er praktisk å fliskutte, ved legges ofte igjen hos deg kunde, men vi ordner bortkjøring av veden også hvis det skulle være behov for det.

Vi har høyt fokus på HMS i arbeidet. Derfor har alle ansatte og samarbeidspartnere gjennomgått omfattende kurs og opplæring innenfor fagområdene vi hjelper kundene våre med.

Alle ansatte og samarbeidspartnere bruker godkjent verneutstyr og kommunikasjon på jobben. En grundig gjennomgang av prosjektet før oppstart, er til god hjelp når vi utfører jobben hos kunden. Da får vi avdekket eventuelle farer og problemstillinger, og tatt våre forholdsregler slik at jobben blir utført trygt og sikkert.

Våre tjenester

Trefelling

Vi utfører trefelling av alle typer trær, trygt og sikkert for omgivelsene.

Seksjonsfelling med klatring

Finnes det ikke plass til å felle treet fra bakken? Vi i Stette Bygdeservice kan hjelpe deg med seksjonsfelling.

Fliskutting

Vi har 2 stk. fliskuttere som kan frese / male opp greiner og trær til flis. 

Opprydding/Bortkjøring

I vår utstyrspark, har vi de nødvendige transportmidlene for å utføre opprydningen på en effektiv måte.

Hagearbeid

Vi utfører plenklipping, kantklipping, enkel beskjæring av busker og småtrær samt trimming av hekker.

Snøbrøyting​

Om vinteren når veiene blir snødekt og glatte, er det viktig å sørge for trygg kjøring og ferdsel.