Seksjonsfelling med klatring

Seksjonsfelling med klatring

Finnes det ikke plass til å felle treet fra bakken? Vi i Stette Bygdeservice kan hjelpe deg med seksjonsfelling.

Ved seksjonsfelling, klatrer vi opp i treet og kutter ned grenene på vei opp. Etter hvert som vi kommer oss høyt opp i treet, deler vi opp treet i ulike seksjoner og tar det ned gradvis. Dette tillater oss å felle treet på en mer kontrollert og sikker måte. Seksjoneringen fortsetter deretter helt frem til det er trygt å felle treet fra bakken. Metoden er mer tidkrevende enn ordinær trefelling, men nødvendig for å sikre både mennesker og omgivelser.

I noen tilfeller hender det at treet ikke er i stand til å tåle vekt fra klatrere. Da benyttes lift eller kranbil  til seksjonsfelling av treet.

Seksjonsfelling av store trær krever god fagkompetanse, og det er viktig å involvere godt trente trefellere, med nødvendig kompetanse og erfaring.  Ettersom seksjonsfelling krever mer planlegging, vil det også være viktig at trefelleren får utført en befaring i forkant av trefellingen. Dette sikrer også en effektiv gjennomføring og minimalt med utfordringer underveis.

Ønsker du hjelp med seksjonsfelling? Ta kontakt med Stette Bygdeservice i dag.

Vi har høyt fokus på HMS i arbeidet. Derfor har alle ansatte og samarbeidspartnere gjennomgått omfattende kurs og opplæring innenfor fagområdene vi hjelper kundene våre med.

Alle ansatte og samarbeidspartnere bruker godkjent verneutstyr og kommunikasjon på jobben. En grundig gjennomgang av prosjektet før oppstart, er til god hjelp når vi utfører jobben hos kunden. Da får vi avdekket eventuelle farer og problemstillinger, og tatt våre forholdsregler slik at jobben blir utført trygt og sikkert.

Våre tjenester

Trefelling

Vi utfører trefelling av alle typer trær, trygt og sikkert for omgivelsene.

Seksjonsfelling med klatring

Finnes det ikke plass til å felle treet fra bakken? Vi i Stette Bygdeservice kan hjelpe deg med seksjonsfelling.

Fliskutting

Vi har 2 stk. fliskuttere som kan frese / male opp greiner og trær til flis. 

Opprydding/Bortkjøring

I vår utstyrspark, har vi de nødvendige transportmidlene for å utføre opprydningen på en effektiv måte.

Hagearbeid

Vi utfører plenklipping, kantklipping, enkel beskjæring av busker og småtrær samt trimming av hekker.

Snøbrøyting​

Om vinteren når veiene blir snødekt og glatte, er det viktig å sørge for trygg kjøring og ferdsel.